vegafabulous! biedt winkelproeverijen op maat voor winkeliers

Tijdens de Kroon/Natudis Kerstproeverij op maandag 4 november op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd, heeft vega catering vegafabulous! een nieuw concept gelanceerd waarmee winkeliers hun omzet flink zouden kunnen verhogen.

Winkelproeverijen op maat

Mirjam Jansen, eigenares van vega catering vegafabulous! biedt vanaf nu winkelproeverijen op maat. Dat wil zeggen dat ze een dagdeel op de winkelvloer een proeverij/kookdemo komt geven en ook zorgt voor de promotie ervan. Zo ontvangt de winkelier vooraf een persbericht om naar lokale media te sturen en professionele flyers om de proeverij aan te kondigen. Daarnaast ontvangen de bezoekers op de dag van de proeverij een receptenkaartje met het recept van die dag.



Mirjam licht toe: "Met dit nieuwe concept kom ik tegemoet aan de wensen van de drukke winkeliers, door de organisatie en de promotie van de proeverij grotendeels uit handen te nemen. Zo combineer ik mijn twee bedrijfstakken, tekstschrijven en vega cateren. Ik kook graag met de beste, pure ingrediënten en wil op deze manier de bezoekers van de (bio) winkel inspireren om ook zelf met de mooie producten uit de winkel aan de slag te gaan. Voorafgaand aan de proeverij neem ik ook de tekstuele promotie voor mijn rekening."

Beleving

Tijdens de winkelproeverijen laat vegafabulous! de bezoekers van de winkel kennismaken met lekkere gerechten die thuis ook heel makkelijk te maken zijn. "Denk aan een soepje, een eenvoudige, maar o, zo lekkere curry of een daar-eet-je-je-vingers-bij-op borrelhapje. Proeven is overtuigen, dat heb ik al zo vaak gemerkt. Bezoekers worden er blij van als ze mogen proeven in de winkel, ze voelen zich welkom en gewaardeerd. Met deze proeverijen kan de winkelier zich dan ook echt onderscheiden. Ze geven geur en kleur aan de winkel."


Flyer en recept.

Aanbieding voor het najaar

Ter introductie biedt vegafabulous! dit najaar de all-in proeverij aan voor 299 euro, te reserveren via mirjam@vegafabulous.nl. "Tijdens de Kroon/Natudis Kerst Proeverij bleek dat er veel belangstelling is voor de winkelproeverijen. Winkeliers erkennen het belang van beleving op de winkelvloer. Zeker met de feestdagen voor de deur geeft de proeverij veel extra sfeer in de winkel", besluit Mirjam.

Voor meer inspiratie: www.vegafabulous.nl.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.