Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Estafette Maastricht viert tiende verjaardag

Het was een gezellig verjaardagsfeestje afgelopen zaterdag 2 november in de Estafette-winkel in de Rechtstraat in Maastricht. De biologische eetwinkel vierde haar tiende verjaardag als Estafette-winkel. Bijzonder, want destijds was de winkel in Maastricht één van de eerste Estafette-winkels van groothandel Odin.



Om de verjaardag te vieren, waren er de hele week al extra acties en proeverijen, maar zaterdag was het echt feest. Met koffie en lekkers voor alle klanten, hapjes, muziek en ander feestgedruis. Freek van bakkerij Zonnemaire was er 's ochtends, een therapeute van Dr.Hauschka Nederland 's middags en De Paddestoel uit België liet de hele dag vegetarische burgers proeven. Om 12:00 uur was er een korte speech van Merle Koomans (hoofd Marketing & Communicatie) en Anita Botter (hoofd Winkelmanagement). Ze zetten het team van de winkel in het zonnetje, met bedrijfsleider Paul Deguelle en assistent bedrijfsleider Eefje Schreurs als stralend middelpunt. Om vervolgens samen met alle aanwezigen het glas te heffen op een gezonde verdere ontwikkeling van de meest zuidelijke Estafette-winkel.


Paul en Eefje in het zonnetje gezet. En vrolijkheid bij het team.


Proosten op Estafette met Paul Deguelle, Eefje Schreurs, Anita Botter en Merle Koomans.


Gezellige drukte in Estafette Maastricht.

Voor meer informatie: www.estafettewinkel.nl
Publicatiedatum: