Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
9, 10 en 11 november in Nederland en België

Unieke 3-daagse wijnproeverij samen met de wijnbouwers

 Op 9, 10 en 11 november 2013 organiseren A Taste Affair Nederland en A Taste Affair België een 3 daagse proeverij van alleen biologisch- en natuurlijke wijnen en artisanale bieren. Op deze speciale proeverijen zullen 15 wijnbouwers en 2 bierbrouwers aanwezig zijn uit Frankrijk, Italië en Spanje. De locaties zijn Amsterdam (9 november), Gent (10 november) en Brussel (11 november).

A Taste Affair is begonnen in 2005 als Wijnfolie in België alwaar Hans Dusselier pionierde op het gebied van biologische- en natuurlijke wijnen. Enkele jaren later voegde hij ook een zelfontwikkeld smaakvol bier toe aan het assortiment. In 2011 werd het bedrijf omgedoopt tot A Taste Affair en werd er ook begonnen met de import van risotto en olijfolie. Steeds zijn de kernwoorden puur, biologisch, natuurlijk en vooral lekker van smaak.Eind 2012 opende de vestiging van A Taste Affair Nederland haar deuren waar Oliver Vencken zo veel mogelijk mensen laat proeven van het veelzijdige smaakpalet dat A Taste Affair te bieden heeft.

Inmiddels weten tal van horeca ondernemers en particulieren de weg naar de mooie producten van A Taste Affair te vinden. De voornaamste missie is dan ook om iedereen te overtuigen van de meerwaarde van deze 'vins naturels' want 'faut y boire pour y croire'. Het zijn immers wijnen zonder additieven, vergist druivensap dus...

Waarom de keuze voor natuurlijke wijn?

  • Meer smaak en een veel grotere 'range' (schakering) van smaken.
  • Veel gezonder (lichaam reageert niet op deze wijnen, geen hoofdpijn en dergelijke)
  • Beter voor milieu (want druiven worden biologisch of bio-dynamisch geteeld)

Nieuwsgierig? Bezoek de website van A Taste Affair: www.atasteaffair.nl/evenementen en schrijf je (gratis) in.
Publicatiedatum: