Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Er is niets leuker dan klanten laten genieten in de Natuurwinkel"

Natuurwinkel Emiclaer opent haar deuren

"Natuurwinkel is aan het groeien. En dat kan ook niet anders, want het is een prachtige formule met enthousiaste ondernemers", aldus Petra van der Linden, algemeen directeur van Natudis. Donderdag 24 oktober opent de jongste loot aan de Natudisboom haar deuren. Ondernemer Bas Sengers opent zijn tweede Natuurwinkel op feestelijke wijze op winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort. Bas heeft al een Natuurwinkel in Ermelo, maar vindt dat de wijk Kattenbroek ook een Natuurwinkel verdient. Het nieuwste avontuur gaat groots van start en dat wordt gevierd.Voor Natuurwinkel is een gezonde aarde het fundament; de basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Natuurwinkel deelt haar passie voor biologisch en duurzaam leven graag met haar klanten in haar winkels vol gezonde, eerlijke en lekkere producten. Producten die met zorg en aandacht zijn geproduceerd en met respect voor mens, dier en milieu. "Dat is een principe waar Natuurwinkel en ik in geloven. En daarom kies ik voor Natuurwinkel", aldus Bas Sengers.
 
In de winkel is een breed scala aan producten van biologische of Demeter kwaliteit te vinden. Het zijn de beste producten van de natuur. Maar ook voor voeding specifieke producten, zoals bijvoorbeeld glutenvrije producten, is voldoende oog. De ruime keus, de vriendelijkheid van het verkoopteam en de service van Natuurwinkel zullen belangrijke pijlers zijn voor deze winkel.

"De opening van Natuurwinkel Emiclaer is de start van een reeks (her-)openingen van Natuurwinkel-vestigingen. Al weken gonst het van de bedrijvigheid in ons bedrijf, er is een totaal nieuwe dynamiek gekomen. We bruisen van de energie en zitten vol met idee├źn. Maar we doen het graag, want de Natuurwinkel is uniek en dat is waar wij en onze klanten energie van krijgen", aldus Petra van der Linden.

Wil je meer informatie over de natuurwinkel? Kijk dan op www.natuurwinkel.nl.
Publicatiedatum: