Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Willen de komende jaren naar 10 winkels groeien"

Haagse Organic food for you opent in december

Tholen - Organic food for you hoopt donderdag 12 december haar vijfde filiaal te openen. Er wordt hard gewerkt om het pand aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag op tijd klaar te hebben. Het gaat om een winkel van ongeveer 220 vierkante meter, zo geeft Eric Verduin van Organic food for you aan. "Onze huisstijl zal in deze winkel weer een update krijgen", aldus Eric.De gevel van de nieuwe winkel.

Eric runt Organic food for you samen met Job van Achthoven. De ondernemers waren al een tijdje naar een geschikt pand aan het zoeken in de Frederik Hendriklaan. "We zochten een goed pand in deze straat, maar tot voor kort bleek dit toch heel lastig te zijn. Dit pand bleek erg geschikt. De eigenaar van het pand was ook erg enthousiast over ons concept."

Organic food for you heeft er bewust voor gekozen om ook een winkel in Den Haag te openen. "In deze stad is een aardige groep mensen te vinden die geïnteresseerd zijn in onze producten. Ook zijn er in Den Haag veel 'expads' die waardering hebben voor ons specialisme."Net als in de andere winkels zal Organic food for you in Den Haag veel ruimte zijn voor producten van lokale leveranciers. "Dit hoort echt bij ons concept en daar gaan we dus ook in Den Haag mee verder", zo geeft Eric aan. Hij vertelt verder dat Organic food for you de komende jaren graag naar 10 winkels wil groeien. "We doen dit echt op onze eigen manier. Het draait voor ons om het opzetten van gezonde winkels waarin we met heel veel plezier kunnen werken."

Voor meer informatie:

Eric Verduin
Organic food for you
06 51119107
[email protected]
www.organicfoodforyou.nl