Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Net geen ton bij Tons Mosterd

In de afgelopen 30 maanden zag je Tons Mosterd en Heerlijkheden door het land flitsen in hun elektrische auto's. Inmiddels staat er totaal 96.000 kilometer op de tellers, gemiddeld 1.600 kilometer per auto per maand. Hoewel het net geen ton is heeft Ton dan toch de nieuwste versie Nissan leaf model 2013 gekocht. De accu heeft 24 kilowatt, terwijl de oude Mitsubishi 18 kilowatt had.



Dit heeft als voordeel dat je in de winter gewoon de kachel aan kunt zetten... hoopt Ton, dat was namelijk eerst niet zo. Ton houdt de Mitsubishi's. "Ze zullen als reclame-object bij winkels ingezet worden. Vooral het onderhoud van de auto's valt enorm mee, geen knalpijp geen bougies geen olie verwisselen geen distributieriem, en door het regeneratief remmen slijten de remblokjes niet. Door het opladen thuis en op het werk met Tons zonnepanelen is de milieubelasting minimaal", vertelt Ton Schroer.
 
Voor meer informatie: www.tonsmosterd.com
Publicatiedatum: