"Voorlopig onder de naam Gaia door"

Estafette Odin neemt stokje over bij Gaia in Den Haag

Na bijna 35 jaar met plezier, inzet en overtuiging in de biologisch-dynamische wereld werkzaam te zijn geweest, heeft Aya van Cuylenborg met ingang van dinsdag 1 oktober het eigendom van bio-dynamische natuurvoedingswinkel Gaia in Den Haag overgedragen. Estafette Odin, al 30 jaar versleverancier bij Gaia, neemt het stokje over met dezelfde doelstelling, dat wilz eggen het doorgeven van bio-dynamische kwaliteitsproducten van boeren en tuinders via groothandel en winkels.

Merle Koomans van Estafette Odin: "Voorlopig zullen wij de winkel voorlopig onder de naam Gaia voortzetten. Mét het huidige team van Gaia onder leiding van Hedwig Mulders, die tot vorige week bedrijfsleider van onze Estafette-winkel in Amsterdam Zeeburg was. Het is onze bedoeling om de winkel in 2014 om te vormen tot een Estafette-winkel. De komende maanden zullen we daarvoor de eerste voorbereidingen treffen. Maar voordat we iets in de winkel en het assortiment gaan aanpassen, horen we graag eerst meer van de klanten over hun bevindingen en verwachtingen."

Voor meer informatie kunt u terecht bij Merle Koomans.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.