Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EkoPlaza nieuwe partner van Topsport Amsterdam

Tijdens de jaarlijkse Kick-off van het Centrum voor Topsport & Onderwijs (CTO) Amsterdam, de traditionele opening van het nieuwe seizoen, heeft CTO Amsterdam een nieuwe partner gepresenteerd: EkoPlaza.

CTO Amsterdam en EkoPlaza gaan de samenwerking in eerste instantie voor een jaar aan met de intentie om door te gaan naar 2016. CTO Amsterdam kan tegen een gereduceerd tarief de inkoop doen voor de centrale maaltijdvoorziening voor de CTO-sporters en de individuele CTO-sporters worden een voordeelkaart ter beschikking gesteld om te gebruiken in één van de elf vestigingen die EkoPlaza in Amsterdam heeft.
 


CTO Amsterdam en EkoPlaza vormen een perfecte match volgens Erik Does, algemeen directeur EkoPlaza: "Wij zijn er van overtuigd dat biologisch eten onderdeel is van een gezonde lifestyle. Zeker voor topsporters."

Algemeen manager CTO Amsterdam, Charles Urbanus is blij met het nieuwe partnership: "Met deze samenwerking gaat de kwaliteit van de voeding omhoog. Hiermee hopen we op een positieve manier bij te dragen aan de gezondheid en prestaties van de CTO-sporters."
 
Jessica van Nieuwkerk, sportdiëtist verbonden aan CTO Amsterdam onderschrijft deze woorden: "Door het gebruik van biologische producten, krijgen de sporters de ideale brandstof binnen die nodig is voor een optimaal herstel en prestatie vermogen. Als sportdiëtist ben ik van mening dat je gezondheid van binnenuit moet komen en met het gebruik van biologische producten van EkoPlaza kunnen we dit bewerkstelligen bij onze sporters."
 
Om de nieuwe samenwerking in te luiden, kregen alle CTO-sporters en gasten van de Kick-off na afloop een goedgevulde tas met heerlijke biologische producten mee naar huis.
 

CTO Amsterdam

CTO Amsterdam biedt talentvolle sporters een unieke kans om fulltime trainen, studeren en wonen in de stad te combineren. Professionele voorzieningen en minimale reistijd staan hierbij centraal. Trainingsaccommodaties, onderwijsfaciliteiten, huisvesting en voorzieningen, zoals sportmedische begeleiding zijn op fietsafstand beschikbaar. CTO Amsterdam is onderdeel van Topsport Amsterdam.
 
Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl
Publicatiedatum: