Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uli Schnier nieuwe voorzitter Fair Produce

Het bestuur van de Stichting Fair Produce Nederland heeft met ingang van 1 oktober aanstaande Uli Schnier benoemd als haar nieuwe voorzitter. Hij volgt Bart Jan Krouwel op, die begin dit jaar al te kennen had gegeven zijn functie over te willen dragen, zodra een geschikte opvolger zich zou aandienen.

"Uli Schnier is de aangewezen persoon om Fair Produce naar een volgende fase te leiden en zal er aan bijdragen dat eerlijk werkgeverschap als kwaliteitsonderdeel van het product wordt geborgd en dat het draagvlak daarvoor bij de retailers wordt vergroot in Nederland en internationaal", aldus Bart Jan Krouwer.

Uli Schnier heeft het grootste deel van zijn werkzame leven leiding gegeven aan diverse retailbedrijven, onder andere Vendex Food en Aldi Nederland. Daarna was hij onder andere voorzitter van de Nationale Task Force Marktontwikkeling Biologische Landbouw en adviseur en commissaris van diverse bedrijven, zowel binnen als buiten het levensmiddelenvak.

Bart Jan Krouwen is al zijn functies en activiteiten aan het afbouwen om zijn tijd volledig te gaan besteden aan de werkzaamheden op zijn boerderij in Didam.
Publicatiedatum: