Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Beloning voor succes van ons zelfontworpen winkelconcept"

Go Pure Wassenaar wordt EkoPlaza

Tholen - Wassenaarders kunnen vanaf 14 november voor hun biologische boodschappen terecht bij EkoPlaza. EkoPlaza opent dan haar nieuwe winkel aan de Langstraat 63. De winkel zal gerund worden door Mathijs Vermeulen. Hij runt momenteel nog samen met zijn vader natuurvoedingswinkel Go Pure aan de J. de Wittstraat 6A. "Deze nieuwe kans is het gevolg van het succes van het ons zelfontworpen Go Pure-concept", zo geeft Mathijs aan.

Vier jaar geleden onderging het Wassenaars Reformhuis een metamorfose naar het Go Pure-concept. "We hebben destijds de stap van reformhuis naar natuurvoedingswinkel gemaakt. Daardoor is de drempel om hier binnen te stappen een heel stuk verlaagd en hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen." Mathijs geeft aan blij te zijn dat ze hun ambities en doelstellingen waar hebben kunnen maken en dat dit ook in de sector niet onopgemerkt is gebleven. "Dankzij deze positieve uitwerking kunnen we nu deze stap nemen."


De gevel van de huidige winkel.

De huidige winkel is inmiddels te klein geworden. "We hebben echt ruimtegebrek hier. Ik zeg altijd maar dat we alles hebben, maar wel van alles slechts een beetje. In de nieuwe situatie kunnen we echt een totaalassortiment aan gaan bieden en komt er veel meer ruimte voor de versgroepen."

Mathijs krijgt de ruimte om zijn eigen invulling aan de EkoPlaza-winkel te geven. Opvallende verschijning zal de speciale shop-in-shop voor voedingssupplementen en vitamines zijn. "Daar zijn we al van oudsher specialist in en hier moet ook in de nieuwe situatie voldoende ruimte voor zijn. Dit was voor ons een vereiste. Wij focussen echt op de connectie tussen gezond eten en voedingssupplementen. Daarom zal halverwege de winkel een shop-in-shop met balie ingericht worden. Daar komt hetzelfde team als nu te staan."


In dit pand komt EkoPlaza Wassenaar.

De nieuwe locatie is vlakbij de huidige locatie van Go Pure. "Het is zo'n twee minuten lopen vanaf hier. Nu zitten we aan de rand van het centrum en de Langstraat is echt een A-locatie in hartje centrum, midden in een winkelstraat. Een prachtige locatie dus." Op 1 oktober kan het inrichten beginnen en de opening staat dus gepland voor donderdag 14 november.

Voor meer informatie: [email protected], www.go-pure.nl, www.ekoplaza.nl