5-9 oktober in Keulen

Anuga Organic: Bio-certificering nu vereist voor deelname

Veel leveranciers van biologische producten uit Duitsland en andere landen zullen wederom exposeren op Anuga Organic (ook diverse Nederlandse bedrijven zijn weer vertegenwoordigd). De Anuga-beurs wordt gehouden van 5 tot en met 9 oktober 2013. Voor het eerst is voor deelname aan Anuga Organic ook een bewijs van biologische certificering een vereist. Deze certificering moet algemeen aanvaard zijn. Deze maatregel is geïnitieerd door de exposanten en uitgevoerd door de beursorganisatie.

"Deze maatregel is bedoeld om de bezoekers meer zekerheid te geven dat de producten die zij bekijken echt biologisch zijn", legt Dietmar Eiden uit. Hij is vice-president 'Trade Fair Management' bij Koelnmesse. "De respons was erg goed en heeft zelfs geleid tot een toename van de oppervlakte waarop bio-exposanten zich presenteren."



De ongeveer 250 exposanten van Anuga Organic zullen een breed scala aan biologische producten in hal 5. Ook in de andere hallen zijn biologische producten te vinden. Zo presenteerden in 2011 bijvoorbeeld meer dan 1600 exposanten biologische producten. Er staan op Anuga zo'n 6700 exposanten uit ongeveer 100 verschillende landen.

Voor meer informatie: www.anuga.com

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.