28 en 29 september in Venlo:

A Taste of Ayurveda Paviljoen op Weekend van de SMAAK

Op 28 en 29 september aanstaande neemt het Noord-Limburgse Ayurveda-centrum Kaldenbroeck samen met Ayurvedisch topkok Arend van der Heijden (WOWFood) deel aan het weekend van de smaak op het voormalige Floriade-terrein in Venlo. Het thema daarbij is: Aloude Indiase filosofie over zintuigstrelend eten dat werkelijk voedzaam is. Met onder andere: Taste Experience en biologisch terras.

Net zoals in haar eigen centrum, aan de rand van Grubbenvorst, vertegenwoordigt Kaldenbroeck de Indiase gezondheidsfilosofie Ayurveda (de wetenschap van het leven) in zijn meest authentieke en pure vorm. Het paviljoen A Taste of Ayurveda is gebaseerd op education - experience - awareness.

A Taste of Ayurveda is puur genieten. Het biologisch Ayurveda terras biedt onder leiding van Arend van der Heijden en kok Guido Vriens onder andere kleine Ayurvedische hapjes, thee en lassi. In de aangrenzende Kaldenbroeck Charity Shop zijn diverse producten te koop, zoals vers gebakken brood, kruiden, Swati Ayurveda cosmetica.

Hoe kan de duizenden jaren oude Ayurvedische kennis iemands leven verbeteren? En hoe kan iemand deze kennis integreren in zijn/haar eigen leven? Tijdens het weekend van de smaak op 28 en 29 september (11:00 tot 17:00 uur) zal Kaldenbroeck, huys voor puur leven, antwoord geven op deze vragen.
 
Voor meer informatie: www.kaldenbroeck.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.