Op 28 en 29 september aanstaande neemt het Noord-Limburgse Ayurveda-centrum Kaldenbroeck samen met Ayurvedisch topkok Arend van der Heijden (WOWFood) deel aan het weekend van de smaak op het voormalige Floriade-terrein in Venlo. Het thema daarbij is: Aloude Indiase filosofie over zintuigstrelend eten dat werkelijk voedzaam is. Met onder andere: Taste Experience en biologisch terras.
Net zoals in haar eigen centrum, aan de rand van Grubbenvorst, vertegenwoordigt Kaldenbroeck de Indiase gezondheidsfilosofie Ayurveda (de wetenschap van het leven) in zijn meest authentieke en pure vorm. Het paviljoen A Taste of Ayurveda is gebaseerd op education - experience - awareness.
A Taste of Ayurveda is puur genieten. Het biologisch Ayurveda terras biedt onder leiding van Arend van der Heijden en kok Guido Vriens onder andere kleine Ayurvedische hapjes, thee en lassi. In de aangrenzende Kaldenbroeck Charity Shop zijn diverse producten te koop, zoals vers gebakken brood, kruiden, Swati Ayurveda cosmetica.
Hoe kan de duizenden jaren oude Ayurvedische kennis iemands leven verbeteren? En hoe kan iemand deze kennis integreren in zijn/haar eigen leven? Tijdens het weekend van de smaak op 28 en 29 september (11:00 tot 17:00 uur) zal Kaldenbroeck, huys voor puur leven, antwoord geven op deze vragen.
Voor meer informatie: www.kaldenbroeck.nl

Abonneren
Vacatures
- Business Development Manager – Frozen Fruits
- Commercieel Logistiek Medewerker
- Medewerker Marketing & Communicatie
- Assistant Technical Manager
- Inkoop Controller
- QA/QC Administrator
- Support Medewerker
- Loodskantoor Medewerker Verlading
- Trader in Zachtfruit en Exoten
- Installatie- / servicemedewerker interieurbeplanting
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- Anders Invest Food & Agri fonds participeert in Horizon Natuurvoeding
- De Speld steekt de draak met biologisch
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-05 Bio-café NH in teken van korte keten: 14 juli
- 2022-07-04 Webinar 'Marktwaarde creëren met keurmerken': woensdag 6 juli
- 2022-07-01 Eerste Organics Europe Youth Event: 31 augustus en 1 september
- 2022-06-29 Positieve energie en emoties wisselen elkaar af tijdens Caring Farmers dag
- 2022-06-29 Dit zijn de winnaars van de Natexpo Awards
- 2022-06-28 Eerste demo-activiteiten Tuinderij de Es van start
- 2022-06-27 Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- 2022-06-24 Fotoreportage: Bloedhete maar geslaagde BioVelddag
- 2022-06-22 Fotoreportage: ‘Gangbare jongens’ zorgen voor meer dan genoeg gesprekstof tijdens BioBorrel
- 2022-06-22 Biologisch tafelen op Landgoed Bleijendijk
- 2022-06-22 “Overal waar restafval is, kan de machine gebruikt worden om dat afval te verwerken tot geschikte bodemvoeding”
- 2022-06-21 Carmel College Salland wint finale Food Challenge 2022 met beste poké bowl
- 2022-06-21 Biofach belicht scenario's en kansen op weg naar klimaatneutraliteit
- 2022-06-17 Organic Food & Eco Living Iberia maakt succesvolle terugkeer naar Madrid
- 2022-06-17 "Raak consumenten in het hart"
- 2022-06-16 Solidariteit met Oekraïense bioboeren tijdens Europees congres
- 2022-06-15 “Zowel de biologische- als de gangbare sector zal zich meer moeten richten op de weerbaarheid van rassen en teeltsystemen”
- 2022-06-15 28 juni: innovatiedag over groenbemesters en bodemnutriënten
- 2022-06-13 Zonnige editie Kom in de Kas geeft energie in moeilijke tijden
- 2022-06-10 Jubileum Zomermarkt De Groene Passage: zaterdag 25 juni