Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delft krijgt markt voor streekproducten

Vanaf 19 september 2013 organiseert de creatieve hotspot HYPO kunstsuper aan de Voorstraat in Delft een nieuw initiatief: een markt voor streekproducten. Deze komt achter de Oude kerk en het is een markt met streekproducten uit Delft en de regio. Kenmerkend zijn de ambachtelijke producten en kleinschalige lekkernijen in een omgeving die bol staat van ondernemerschap en creativiteit. Fusion op z'n Delfts.

Om 12:30 uur zal wethouder Stefan Brandigt (wethouder van GroenLinks) de officiële opening verrichten.


Markt voor Streekproducten

Door bezoekers kennis te laten maken met de smaak van heerlijk eten, zowel van binnen de stadsgrenzen als daarbuiten, laten we verschillende werelden samensmelten. Ook de wereld van boeren en producenten komt er samen met die van ontwerpers en kunstenaars.

HYPO kunstsuper verbindt mensen met elkaar in een omgeving die zintuigen stimuleert. Het is een ontmoetingsplek, waar genieten van de lekkernijen van de streekmarkt, shoppen in de winkels rondom de Oude Kerk en inspirerende binnenstad allemaal in een oogopslag te vinden zijn. Het plan is om deze markt regelmatig te laten plaatsvinden. Liefst één keer per maand.


Aanbod

De organisatoren willen bezoekers blijven verrassen en verschillende producenten de mogelijkheid geven om hun ambachtelijke producten met het publiek te delen. Naast vaste, terugkerende producten zullen de bezoekers tijdens elke markt daarom steeds de kans krijgen om nieuwe, andere producten te ontdekken.

Locatie

De markt met streekproducten wordt gehouden in de schaduw van de Oude kerk aan de achterzijde bij de Voorstraat. Dit winkelgebied bestaat uit veel gespecialiseerde ondernemers en is een levendige mix van aantrekkelijke winkels en horecaplekken.

Donderdag 19 september 2013, 10:00–16:30 uur, achter Oude kerk, Voorstraat, Delft.

Voor meer informatie: www.hypokunstsuper.nl
Publicatiedatum: