Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 september biologische markt

EkoPlaza Alkmaar heropent 18 september aan het Hofplein

Na een grondige verbouwing van vijf weken, is de gehele winkel aan het Hofplein 3 in Alkmaar in EkoPlaza-stijl gebracht. De winkel heeft een marktachtige uitstraling gekregen. De producten komen nu nog beter tot hun recht. Woensdag 18 september heropent de vernieuwde winkel aan het Hofplein. De eerste week is er voor alle klanten taart, van alles lekkers te proeven en zijn er natuurlijk spetterende aanbiedingen.

Zo ontvangen de klanten 15% korting op alle EkoPlaza huismerkproducten. Daarnaast zijn er een aantal 1 euro-producten. Deze zijn verspreid door de winkel te vinden, in alle productgroepen en er is een super wijnactie, met 3 flessen, rood, wit of rosé voor 10 euro.

Vanaf 22 september is EkoPlaza Alkmaar voortaan elke zondag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag is de winkel een uur langer open, namelijk tot 18:00 uur. Zondag 22 september wordt er een groot openingsfeest gehouden, met een biologische markt rond de winkel. De lokale leveranciers staan met een kraam in de winkel, waaronder de Noorderhoeve, de Lepelaar, de Klompenhoeve en Egmonds bier. In de winkel is er een wijnproeverij. Al de wijnen zijn die dag te proeven. Er is een kok in de winkel en de bakker bakt allerlei producten die u kunt proeven.

Er is voor iedereen een gratis EkoPlaza bigshopper, waarin alle aanbiedingen mee naar huis genomen kunnen worden. Er is muziek, van alles voor kinderen te doen en het voltallige personeel is die dag aanwezig om u wegwijs te maken in de winkel.

Let op, om de noodwinkel aan de Kanaalkade weer te ontruimen en alles terug te verhuizen naar het Hofplein, is EkoPlaza Alkmaar maandag 16 en dinsdag 17 september gesloten.

Kom zondag 22 september tussen 12:00 en 17:00 uur om van alles te proeven en te bekijken ter ere van de heropening van 18 september.

EkoPlaza Alkmaar
Hofplein 3
1811 LE Alkmaar

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 08:30-19:00 uur
Zaterdag: 08:00-18:00 uur zondag: 12:00-17:00 uur en 24/7 via de webshop.
Publicatiedatum: