Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kookcursus Fabulous Vegan: Kennismaken met de plantaardige keuken

Goed nieuws voor lekkerbekken die meer plantaardig willen koken. Vanaf dinsdagavond 29 oktober 2013 geven Femke van den Heuvel van restaurant VlamIndePan in Haarlem en Mirjam Jansen van vegafabulous! in Harderwijk een korte, plantaardige kookcursus Fabulous Vegan! De cursus vindt plaats in het restaurant in Haarlem.

Toenemende interesse in plantaardig

Een plantaardige (of veganistische) levensstijl staat enorm in de belangstelling. Dat is niet voor niets: het is beter voor het milieu, gezonder voor jezelf en bovendien voorkom je veel onnodig dierenleed. Femke van den Heuvel kookt al jaren vegetarische en veganistische gerechten in haar restaurant en geeft ook de eenjarige VIP Health & Nutrition vegetarische koksopleiding, waarin veel aandacht wordt besteed aan plantaardig koken en de bijbehorende gezondheidsaspecten. Mirjam Jansen wil met haar kleinschalige vega(n) cateringbedrijf vegafabulous! mensen laten proeven van bourgondisch lekkere vegetarische en veganistische gerechten.


Kookcursus Fabulous Vegan!

Voor velen is het een lastige vraag: wat eet je nu eigenlijk als je volledig plantaardig eet? Hoe bak je een taart zonder eieren? Hoe krijg je een lekker romige saus zonder room? Kortom, hoe doe je dat nou, plantaardig koken? En waar haal je je calcium, eiwitten en alle benodigde voedingsstoffen vandaan?

In deze inspirerende kookcursus van vier avonden ga je op culinaire ontdekkingsreis. Je maakt kennis met de basics van plantaardig koken en je leert hoe je heerlijke gerechtjes maakt zonder dierlijke producten.

Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.viphealthandnutrition.nl en www.vegafabulous.nl.
Publicatiedatum: