Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BeterBio.nl lanceert drie nieuwe receptenboxen

Online bio-supermarkt BeterBio.nl introduceert drie nieuwe receptenboxen. Vanaf september worden de BioFreshBox, de BioStreekbox en de BioVeggieBox verkocht. Elke box is goed gevuld met de lekkerste biologische producten uit de regio, en drie recepten die precies passen bij de inhoud. De nieuwe boxen zullen gepresenteerd worden op de Landlevenbeurs. Op dit evenement kunnen bezoekers meedoen met een wedstrijd en een gratis box winnen.

BeterBio.nl merkt dat de vraag naar biologisch groeit, vooral bij jonge gezinnen. "Mensen willen gezond en lekker eten, maar willen daar niet heel veel tijd aan kwijt zijn. Een receptenbox van BeterBio is dan ideaal", aldus mede-oprichter Sanne Scheltena. Met deze boxen wordt gezond eten gemakkelijk. Elke box is afgestemd op de bijgeleverde recepten. De box is goed gevuld met groente en fruit, brood, kaas en zuivel, basisproducten en delicatessen. Met het bestellen van een box heb je gelijk alle boodschappen in huis, en hoef je niet meer te bedenken wat je wilt eten. De recepten zijn naast makkelijk en snel te maken vooral heel lekker. Bovendien zijn alle producten 100% biologisch en is de bezorging gratis.
 


BeterBio.nl begon als een bezorgdienst van biologische groentepakketten in het Noorden. In 2012 is de bezorgdienst uitgebreid met een ruime webwinkel met meer dan 1.500 producten. Ook werd het bezorggebied uitgebreid: met bezorging in Utrecht en Meppel, en vanaf dit najaar ook in Arnhem en Nijmegen.
 
De boxen zijn te bestellen op de website van BeterBio. Tijdelijk krijgen nieuwe klanten de vierde box gratis!

Over BeterBio

BeterBio.nl is een bezorgdienst van biologische boodschappen en receptenboxen. Sinds 2012 is de webwinkel snel uitgebreid tot inmiddels meer dan 1.500 producten. Wegens groot succes werd ook het bezorggebied uitgebreid: met bezorging in Utrecht en Meppel, en vanaf dit najaar ook in Arnhem en Nijmegen. Met de bezorgdienst van BeterBio worden biologische boodschappen voor iedereen makkelijk en toegankelijk. Volg BeterBio op Facebook (BeterBio) of op Twitter (@BeterBio).

Voor meer informatie: www.beterbio.nl
Publicatiedatum: