Koeien knuffelen? Zondag 8 september open dag Warmonderhof

Altijd al eens trekker willen rijden, schapenijs proeven of met kalfjes knuffelen? Deze activiteiten waarbij u uw boerenhart kunt ophalen... of ontdekken tijdens de open dag van Warmonderhof!

Maak kennis met de landbouw van de toekomst

De jaarlijkse open dag van Warmonderhof – opleiding voor bio-dynamische landbouw -. Ieder jaar trekt de dag meer dan 1500 bezoekers. Het thema van dit jaar luidt: Back to the roots."We leggen dit keer iets meer accent op het agrarische aspect. Ook komen er een aantal oud-leerlingen langs: de één maakt muziek, een ander zal over zijn wolvarkens vertellen en een derde presenteert zelfgemaakt schapenijs. Mensen kunnen hun eigen wortels oogsten, kinderen mogen trekker rijden, koeien knuffelen, noem maar op. Er valt natuurlijk veel te proeven en midden in het land bouwen we een bioscoop, fantastisch! De voorstelling start met muziek van Onze upon a time in the west. Dan gaat het doek open en zie je... Dat verklappen we nog even niet. Nieuwsgierig geworden?", vertelt Do Veltman.

Open Dag Warmonderhof

Waar? Wisentweg 12, Dronten
Wanneer? Zondag 8 september
Hoe laat? 11:00–16:00 uur
Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.