Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weer veel belangstelling voor BioSüd en BioNord

Dit jaar presenteren 457 exposanten hun producten en diensten aan het vakpubliek op de BioSüd (Augsburg, 15 september) en er staan 374 exposanten op de BioNord (Hannover, 6 oktober). Organisatoren van de BioMessen in Duitsland, Matthias Deppe en Wolfram Müller spreken nu al van een succesvol jaar. De in het voorjaar gehouden BioWest in Düsseldorf kon rekenen op 288 exposanten en 2200 bezoekers en de BioOst in Berlijn trok 280 exposanten en 1700 bezoekers.

"Natuurlijk vroeg men zich af wat het effect van deze twee extra BioMessen zou zijn op de BioSüd en BioNord", zegt Matthias Deppe. Dat het aantal exposanten op een stabiel hoog niveau blijft bevestigt voor de organistoren dat hun aanpak werkt. "We hebben de bezoekers en exposanten van BioWest en BioOst geanalyseerd en daar zaten veel mensen uit de handel tussen die nog nooit de BioSüd of BioNord hadden bezocht", zegt Wolfram Müller.

Landelijk opererende bedrijven hebben over het algemeen besloten om aan alle vier de beurzen en kleine regionaal opererende bedrijven plannen hun aanwezigheid op de beurzen nu effectiever, ze kijken meer naar de regio waar de beurzen plaatsvinden. Veel exposanten gebruiken de beurzen om nieuwe producten te introduceren aan de vakbezoekers. De minister van Landbouw in Nedersaksen, Christian Meyer, zal een bezoek brengen aan de BioNord.

Voor meer informatie: www.biomessen.infoPublicatiedatum: