Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met verrassende receptenwedstrijd

Natuurwinkel viert oogstfeest

De groenten en fruitsoorten van Hollandse bodem komen er weer aan. De komende weken staat het in diverse boomgaarden en bij telers bol van de activiteiten. Zoals de oogst van de Hollandse appel en peer. En wat te denken van Hollandse groenten als bieten en prei? Daarom viert Natuurwinkel het oogstfeest, natuurlijk samen met haar klanten.

Van Nederlandse bodem

Met het oogstfeest willen de Natuurwinkel-ondernemers consumenten weer vertrouwd maken met al het lekkers van Nederlandse bodem, waaronder de oeroude groente- en fruitrassen die Natuurwinkel in haar assortiment heeft. En omdat Natuurwinkel werkt met biologische producten die duurzaam geteeld zijn, hebben ze het over echt lekkere producten. Appelen en peren zijn lekker sappig, bieten hebben een heerlijke volle smaak en prei smaakt zoals vroeger thuis.

Het idee achter de receptenwedstrijd is, dat wij iedereen opnieuw kennis willen laten maken met oogst van Hollandse bodem en echt lekker eten. En lekker eten doe je niet alleen. Dat deel je met anderen. De ondernemers van Natuurwinkel zijn dan ook erg benieuwd welke lekkere voorgerechten de klanten bedenken.


Het lekkerste voorgerecht

Tot 28 september 2013 kan iedereen via www.natuurwinkel.nl een recept insturen voor een voorgerecht, met ingredi├źnten die op dit moment in Nederland geoogst worden. Wie weet zijn of haar vrienden te verrassen met een overheerlijk voorgerecht met bijvoorbeeld bieten, pompoen of appel?

Vanaf 30 september worden de drie lekkerste recepten in een poll op de website van Natuurwinkel geplaatst. De bedenker van het recept met de meeste stemmen, ontvangt vier weken lang gratis een groente-fruitpakket. Naast de overall winnaar wordt er ook per winkel een winnaar gekozen die een gratis groente-fruitpakket kan afhalen. Bovendien ontvangt iedereen die een recept instuurt een leuk bedankje.

De natuur als basis

Natuurwinkel biedt het ruimste assortiment eerlijke, biologische producten, binnen een eigentijdse en inspirerende winkelomgeving. Natuurwinkel wil graag bijdragen aan een gezonde toekomst. Die wens vertaalt zich in bewuste en vooral duurzame keuzes ten aanzien van assortiment en winkelbeleid. Maar Natuurwinkel wil bovenal een toegankelijke winkel zijn waar klanten inspiratie vinden om zelf lekkere en bewuste keuzes te maken. Want hoe meer mensen geïnspireerd raken door biologische producten, hoe groter de bijdrage kan zijn aan een gezonde toekomst.

Over Natuurwinkel

Natuurwinkel is al meer dan twintig jaar een begrip in de natuurvoedingsbranche. Een echte speciaalzaak met de natuur als basis. Want Natuurwinkel gelooft dat de beste producten van de natuur, gecombineerd met de bevlogenheid van de ondernemers, samen zorgen voor een smaakvolle en persoonlijke winkel waar de klant zich thuis voelt. Juist de combinatie van ambachtelijkheid, eigenheid en eigentijdsheid zorgt ervoor dat Natuurwinkel zowel nieuwe als bestaande consumentengroepen mag begroeten.
Publicatiedatum: