Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Loodsen voor opslag bio-producten opgewaardeerd bij Allround Cargo Handling B.V.

Allround Cargo Handling B.V. te Ridderkerk heeft haar (douane)loodsen voor de opslag van onder andere bio-voedingsmiddelen opgewaardeerd met nieuwe koelruimtes inclusief stellingen. Voor een goede foto-impressie verwijzen ze u naar hun nieuwe website: www.allroundcargohandling.nl.
 
Allround Cargo Handling B.V. is een familiebedrijf en verzorgt de opslag en distributie voor importeurs, handelaren, maar ook voor buitenlandse ondernemingen, waarvoor zij ook op verzoek als bio-importeur kunnen optreden. Dit laatste is een bijzondere en belangrijke tool en kan de buitenlandse onderneming/verkoper veel papierwerk schelen.



Het bedrijf bestaat meer dan 20 jaar en is gecertificeerd voor de opslag en andere activiteiten onder Skal, HACCP, ISO9001-2008 en AEO.

Mocht u interesse hebben in de logistieke activiteiten van Allround Cargo Handling B.V., neem dan contact op met Davis de Vries of Edwin Roos.

Voor meer informatie: 0180 485700, davis@achbv.nl of edwin@achbv.nl
Publicatiedatum: