Loodsen voor opslag bio-producten opgewaardeerd bij Allround Cargo Handling B.V.

Allround Cargo Handling B.V. te Ridderkerk heeft haar (douane)loodsen voor de opslag van onder andere bio-voedingsmiddelen opgewaardeerd met nieuwe koelruimtes inclusief stellingen. Voor een goede foto-impressie verwijzen ze u naar hun nieuwe website: www.allroundcargohandling.nl.
 
Allround Cargo Handling B.V. is een familiebedrijf en verzorgt de opslag en distributie voor importeurs, handelaren, maar ook voor buitenlandse ondernemingen, waarvoor zij ook op verzoek als bio-importeur kunnen optreden. Dit laatste is een bijzondere en belangrijke tool en kan de buitenlandse onderneming/verkoper veel papierwerk schelen.Het bedrijf bestaat meer dan 20 jaar en is gecertificeerd voor de opslag en andere activiteiten onder Skal, HACCP, ISO9001-2008 en AEO.

Mocht u interesse hebben in de logistieke activiteiten van Allround Cargo Handling B.V., neem dan contact op met Davis de Vries of Edwin Roos.

Voor meer informatie: 0180 485700, davis@achbv.nl of edwin@achbv.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.