Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Kleine verandering kan een verrassend groot verschil maken"

Soil Association lanceert Organic September - 'Small Changes, Big Difference'

De Soil Association lanceert Organic September - 'Small Changes, Big Difference' om te laten zien dat kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. Dit kan al door je huishouden over te schakelen naar biologisch. De campagne Organic September loopt heel de maand en het is de grootste viering van biologische producten in het Verenigd Koninkrijk.

Consumenten zullen in september aangemoedigd worden om een kleine verandering in hun koopgedrag te maken om zo een groot verschil te maken voor duurzaam voedsel, dierenwelzijn en het milieu. Men kan al een kleine verandering maken door over te schakelen naar biologische melk, eieren, appelen of door te kiezen voor biologische gezichtscrème of het kopen van een T-shirt van biologisch katoen."Als iedereen een dergelijke kleine verandering maakt kunnen we een groot verschil maken voor onze planeet. Een kleine verandering kan een verrassend groot verschil maken. Wanneer 12 gezinnen overschakelen op biologisch brood kan een gebied ter grootte van een kwart van het veld in het Wembley voetbalstadion een toevluchtsoord voor wilde dieren worden", zo licht Rob Sexton, uitvoerend directeur van Soil Association Certification.

Veel onafhankelijke, online en nationale retailers zullen evenementen organiseren en kortingsacties initiëren gedurende de maand september.

In het weekend van 7-8 september zal de focus liggen op biologische schoonheidsproducten met regionale evenementen en kortingsbonnen. De winnaars van de Organic Food Awards worden op 19 september bekend gemaakt. En in het weekend van 21 en 22 september zal aandacht geschonken worden aan biologisch textiel- en modemerken.

Voor meer informatie: www.soilassociation.org/smallchanges
Publicatiedatum: