Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook natuurvoeding bij Parfumerie-Drogisterij

Parfumerie-Drogisterij Ouwerkerk aan de Peulenstraat 235 is al vele jaren een vertrouwd adres voor producten op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging. Het assortiment is recentelijk uitgebreid met een ruime keuze in natuurvoeding, met uitzondering van dagverse producten. Jeroen Ouwerkerk gaf een toelichting.

"Steeds meer mensen kiezen ervoor om bewuster te gaan eten. We spelen hiermee in op de toenemende vraag naar biologische en ecologische producten", aldus Jeroen. "Na het sluiten van de Gimsel vestiging kon door onze winkel al natuurvoeding op bestelling geleverd worden. Nu kunnen we de klant een vast assortiment met de meest verkochte producten aanbieden. De artikelen die niet op voorraad zijn worden tweemaal per week besteld. Alle artikelen zijn per stuk bestelbaar."

Het assortiment natuurvoeding heeft een plekje gekregen op de planken aan de rechterwand van de zaak. De klant heeft de keuze uit een behoorlijke hoeveelheid producten, waaronder verschillende meel- en graansoorten, rijst, zout- en suikervervangers, sappen en oliën. Broodbeleg is eveneens voorhanden in de vorm van jam, tahin, honing, pindakaas, hagelslag en appel- en perenstroop. "Graag wil ik tevens de aandacht vestigen op ons uitgebreide theeassortiment", vertelt Jeroen. "Wij voeren onder andere de merken Simon Lévelt, Piramide, Twinings en Yogi. Verder verkopen we koffie van Simon Lévelt en Van Geels koffiebonen. Leuk om cadeau te geven zijn de blikken gevuld met thee of kruiden van d'Antan, een bekend biologisch merk uit Frankrijk. De biologische sojamelk is van de merken Lima en Provamel. Verder wil ik de schoonmaakmiddelen van Ecover nog even noemen."

"We adviseren onze klanten graag in de winkel of telefonisch. We zijn bereikbaar via nummer 0184 614213. Wie zich verder wil oriënteren raad ik aan om eens een kijkje te nemen op de website www.hollandpharma.nl. De producten die daarop vermeld staan kunnen via onze winkel worden besteld. De vraag bepaalt het aanbod. Ik sluit dan ook niet uit dat we het assortiment nog verder gaan uitbreiden. Onze winkel is daarnaast een vertrouwd adres voor orthomoleculaire voeding, ofwel voedingssupplementen. We verkopen bekende merken als Solgar, Orthica, AOV, NOW, Vitals en New Chapter. Daarnaast kunnen wij de klant vakkundig adviseren op het gebied van homeopathie, phytotherapie en aromatherapie."

"Tot besluit wil ik de aandacht nog even vestigen op de wierook van Moeder's Geuren die wij verkopen", vertelt Jeroen. "Het merk wordt ook door de Wereldwinkel verkocht. Bij de productie van de wierookstokjes zijn geen kinderen betrokken. De wierook wordt op een eerlijke manier gemaakt en verkocht. Verder zitten er geen zware metalen in de wierook, zoals bij vele andere merken het geval is."

Bron: HetKompasHardinxveld-Giessendam
Publicatiedatum: