Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We maken hiermee gezond boodschappen doen nog makkelijker"

Nieuw bij EkoPlaza: schapkaartjes van 'De Boodschappencoach'

Tholen - In alle EkoPlaza's zijn vanaf deze week schapkaartjes te vinden van 'De Boodschappencoach' Ralph Moorman. Ralph is ambassadeur van EkoPlaza en dit is een gezamenlijke actie om gezond boodschappen doen voor de klant nog makkelijker te maken. "De schapkaartjes hangen bij de producten die Ralph het beste vindt. De producten worden hiermee heel herkenbaar en dit zorgt ervoor dat de klant niet meer na hoeft te denken over wat de gezondste keuze is", zo vertelt Ralph Moorman.De speciale schapkaartjes hangen samen met de lancering van het derde boek van Ralph Moorman begin juni: De Boodschappencoach. In dit boek geeft Ralph aan welke producten goede keuzes zijn en welke minder goed. "Het hart van deze gids bestaat uit overzichtelijke lijsten met voedingsmiddelen die zijn ingedeeld bij de 'aanraders' of de 'afraders'. Dankzij de kleurcodes groen, oranje en rood ziet de lezer meteen wat ermee aan de hand is. De producten zijn door Ralph op 5 punten getest: insulineresistentie, ongezonde vetten, producten van glycatie, overgevoeligheid of intolerantie en schadelijke chemische stoffen."

Ralph vertelt dat het schapkaartje de EkoPlaza-klant duidelijk maakt wat de beste optie is. "De mensen misten een handvat voor het maken van gezonde keuzes tijdens het boodschappen doen. Deze kaartjes maken deze keuze nu een stuk eenvoudiger." Alle EkoPlaza-winkels verkopen inmiddels het boek en deze week hebben alle vestigingen ook de schapkaartjes ontvangen.Ralph is erg blij dat deze gezamenlijke actie met EkoPlaza tot stand is gekomen. EkoPlaza en Ralph Moorman hebben de gezamenlijke missie productinformatie eerlijk en transparant te maken, en gezonde biologische voeding bereikbaar te maken voor iedereen."


Ralph Moorman is samen met snowboardster Nicolien Sauerbreij één van de eerste EkoPlaza-ambassadeurs. Ralph studeerde Levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit en is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die optimaal gezond willen worden.

Voor meer informatie:

Robert Albers
De Hormoonfactor
Van Leijenberghlaan 240
1082 DC Amsterdam
06 20127923
[email protected]

www.dehormoonfactor.nl