Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Themagroep Intuïtief Boeren zoekt nieuwe leden

Al 5 jaar komt de themagroep Intuïtief Boeren, circa 15 (bio)-boeren, onderzoekers en adviseurs, vier keer per jaar bij elkaar om zich te bekwamen in het gebruiken van intuïtie voor de ontwikkeling van mens en bedrijf. Niet om de ratio geheel 'weg te gooien' maar veel meer jezelf en het bedrijf in een betere afstemming tussen intuïtie en wetenschap te ontwikkelen.

Activiteiten tot nu toe: presentaties en discussies over bijvoorbeeld de ecotherapie, meditatietechnieken, zelfgenezend vermogen van dieren, telepatisch communiceren met dieren, planten en bomen, elektro acupunctuur, klanktherapie, gevitaliseerd water en bezoeken aan boeren die meer vanuit hun intuïtie hun bedrijf aansturen.


Foto: DLV

Voor het komend seizoen staan 4 bijeenkomsten gepland, onder andere over de diepere relatie tussen boer(in) en dieren, planten en bodem en over Permacultuur als allesomvattende ontwerp techniek om jezelf en je bedrijf te verduurzamen. Deelnemers dragen zelf onderwerpen aan voor de bijeenkomsten. Er kunnen nog enkele nieuwe boeren, tuinders, onderzoekers en adviseurs meedoen. De kosten bedragen 250 euro voor 4 bijeenkomsten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Kees van Veluw, Louis Bolk Instituut, telefoonnummer 06 40063004.
Publicatiedatum: