Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Auteur 'Raw Food for Dummies'

Workshop Raw Food chef Cherie Soria in Amsterdam: 20 september

"Rauwe voeding voor Smart Busy People" vindt plaats in Centrum de Roos (Amsterdam) op de avond van vrijdag 20 september 2013, en zal bestaan uit een lezing van ongeveer 1 uur, daarna is er een culinaire demo en proeverij en er zal gelegenheid zijn om vragen te stellen. Ook is er een signeersessie 19:00-21:00. Je hebt ook extra tijd tussen 21:00 en 22:00 uur te socialiseren met gelijkgestemde mensen, te bladeren of eten en boeken te kopen, om Cherie en Dan te ontmoeten, en ook Diana Store en de Raw Superfoods team die gastvrouw van het evenement zal zijn.

Raw Food for Dummies

Tijdens dit unieke evenement zul je erachter komen waarom rauw voedsel helpen om:

• Meer energie te krijgen
• Je jonger te voelen
• Verminderde verkoudheid, griep en allergieën te hebben
• Je gewicht in balans te brengen zonder dieet

Mis deze kans niet om deze geweldige raw food chefs te zien!


Cherie Soria en haar man Dan Ladermann.

Cherie Soria en haar man Dan Ladermann bereiden een recept uit hun nieuwe boek, Raw Food for Dummies, dat is net zo makkelijk te maken als het is heerlijk. Je leert niet alleen een recept, maar leert u hoe u smaken evenwicht zodat u uw eigen originele recepten of variaties kan maken.

Cherie staat bekend voor het bereiden en het aantonen van voedingsmiddelen die zijn zo mooi en lekker als ze zijn voedzaam. Cherie heeft in Nederland nooit eerder werd getoond en het duurt misschien jaren voordat ze het opnieuw bezoekt.
 
De organisatie kan aanraden om tijdig een plek tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Datum: vrijdag 20 september 2013

Tijd: 19:00-22:00

Locatie: Centrum de Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam

Prijs: 32 euro

Tickets zijn alleen via deze link beschikbaar.

Hosted by: Diana Store & www.rawsuperfoods.com

Over Cherie Soria

Raw food revolutionaire Cherie Soria is oprichter en directeur van Living Light Culinary Institute. Al meer dan 20 jaar onderwijst ze de kunst van het raw food bereiden op hoog culinair niveau aan individuen, chefs en instructeurs en al 40 jaar haar vegetarische culinaire kunsten. Cherie heeft persoonlijk veel van 's werelds top rauw voedsel chefs en instructeurs getraind en wordt vaak aangeduid als de "Moeder van Gourmet Raw Vegan Cuisine". Ze is auteur van vier boeken, waaronder Raw Food Revolution Dieet en Raw Food For Dummies, alsmede bijdragende auteur Raw Food Works.

Over Dan Ladermann

Dan Ladermann was een pionier in de internet revolutie in de late jaren '70 en is pionier van de raw food revolutie en haar impact op de gezondheid van de afgelopen 15 jaar. Hij is co-auteur van Raw Food For Dummies en co-directeur van Living Light International. Dan is ook voorzitter van het Instituut voor Vibrant Living, een non-profit organisatie gewijd aan mondiale vorming over rauwe biologische plantaardige voedingsmiddelen en hun rol in gezondheid en vitaliteit. Dan is ook een gecertificeerd Hippocrates Health Educator.

Dan en Cherie zijn verenigd in hun inzet voor het delen van de voordelen van een organisch, duurzaam, raw food levensstijl met mensen over de hele wereld. Samen hebben zij een familie van bedrijven, waaronder de prestigieuze Living Light Culinary Institute, Living Light Cafe, Living Light Marketplace en de Eco-vriendelijke Living Light Inn gebouwd.

Teruggave beleid: Eenmaal gekocht, worden alle tickets niet terugbetaald, maar kunnen worden overgedragen aan een derde partij op schriftelijke aanvraag.

Voor meer informatie: [email protected]
Publicatiedatum: