Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Petra van der Linden (Natudis): "We zetten de komende tijd in op verdere groei"

Natuurwinkel zoekt nieuwe ondernemers

Tholen - Natudis is op zoek naar enthousiaste Natuurwinkel-ondernemers. "Er zijn op dit moment meerdere panden op heel goede locaties beschikbaar waar wij graag een Natuurwinkel willen gaan vestigen. We willen de komende tijd samen met enthousiaste ondernemers in gaan zetten op verdere groei", aldus Petra van der Linden, directeur Natudis.

Nieuwe stijl

In 2012 is de eerste Natuurwinkel Nieuwe Stijl geopend. "We hebben even de tijd genomen om te bepalen welke richting we op wilden. We besloten om terug te gaan naar onze roots. Met dit nieuwe winkelconcept kiest Natudis ervoor om de inbreng van de ondernemer te vergroten. De ondernemer wordt in dit nieuwe winkelconcept nog duidelijker het gezicht van de winkel en kan eenvoudiger zijn of haar stempel op de winkel drukken. Gaat de ondernemer bijvoorbeeld helemaal voor groenten en fruit? Dan kan hier de focus op worden gelegd. Wil een ondernemer aan een andere categorie focus geven? Dan mag daar uiteraard de nadruk op komen te liggen in de winkel."


Een blik op de AGF-afdeling in de Natuurwinkel Nieuwe Stijl.

Petra vertelt dat ze met bewondering naar de huidige Natuurwinkel-ondernemers kijkt. "Zij zijn echt vol passie met hun winkel bezig en dat voelt de klant. Belangrijk is dan ook dat de nieuwe ondernemers natuurvoeding echt in hun genen hebben zitten."

Voor meer informatie:

Paul Verweij of Pieter Tent
Natudis
Daltonstraat 38
3846 BX Harderwijk
0341 464211
[email protected]
www.natudis.nl