Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Relaxen met Dr. Hauschka op de Londense luchthavens Heathrow en Gatwick

Voor de eersteklasreizigers van Virgin Atlantic is wachten op de Londense luchthavens van Heathrow en Gatwick, dankzij Dr. Hauschka, nog relaxter. Onze natuurzuivere cosmetica is sinds 1 augustus te vinden in de spa's van de Virgin Atlantic Clubhouse. Hier verzorgen Dr. Hauschka Therapeuten verschillende holistische behandelingen om de zintuigen te kalmeren en de vermoeide reiziger nieuwe energie te geven.

Het verhaal begon op de JFK luchthaven in New York, waar Dr. Hauschka in maart 2012 haar eerste 'Clubhouse'-vestiging opende. Wegens groot succes kunnen nu ook de reizigers, die vliegen vanaf Heathrow en Gatwick, een unieke Dr. Hauschka-ervaring beleven. Zowel voor als na hun vlucht.De meeste behandelingen duren een kwartier of een half uur, en maximaal 45 minuten. Of je nu een behandeling voor je gezicht, je rug, je nek en schouders, je handen of voeten wenst, reizigers vinden hier een oase van rust te midden van alle hectiek op de luchthaven.

Bij de spa's van de Clubhouses kun je ook Dr. Hauschka-producten kopen, waaronder exclusieve kits met handige reisbenodigdheden, zoals de gezichts- en lichaamsverzorging. Op deze wijze kunnen de reizigers hun huidverzorging met hun favoriete producten zowel tijdens en na de reis voortzetten.

Voor meer informatie: www.dr.hauschka.nl
Publicatiedatum: