14 september 2013:

Lindenhoff lanceert nieuw culinair evenement voor consumenten

Op zaterdag 14 september 2013 vindt een nieuw culinair evenement plaats op de boerderij van Lindenhoff in Baambrugge. Na een eerste editie voor restauranthouders in 2010, wordt dit jaar de boerderij ook voor consumenten getransformeerd tot een (inter)nationale markt met een selectie Lindenhoff-leveranciers. Tijdens de Lindenhoff Fine Food Farm delen boeren en producenten hoogstpersoonlijk hun producten én hun verhaal met ieder die interesse heeft in eerlijk en goed voedsel. Lindenhoff staat voor authentieke smaak, en dat betekent: producten die smaken zoals de natuur het bedoeld heeft. Met de Fine Food Farm wil Lindenhoff haar visie kracht bijdragen; 'authentieke voeding' bereikbaar maken voor iedereen.Programma

Meer dan 40 leveranciers uit eigen land, maar ook uit bijvoorbeeld Frankrijk en Italië delen deze dag hun visie op voeding en verkopen elk hun eigen producten op een markt. Naast proeven en boodschappen doen, biedt het evenement ook ontspanning en educatie. Diverse restaurants waar Lindenhoff al jaren leverancier is, hebben deze dag een pop-up locatie en kunt u kennis maken met hun 'keuken'. Tevens zijn er colleges, rondleidingen door de Open Tuin en is er een uitgebreid kinderprogramma.

Details

De LFFF is voor ieder toegankelijk, de kaartverkoop vindt aan de hek plaats. Vanaf 12 jaar betaal je 5 euro toegang. Bij binnenkomst in het culinaire Lindenhoff-dorp krijgen alle bezoekers een eerste drankje aangeboden. Parkeren is gratis.

Openingstijden: 09:30-19:00 uur. Locatie: Lindenhoff Boerderij | Rijksstraatweg 21 | Baambrugge.

Voor meer informatie: www.lindenhoff.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.