Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mooi Puur op het Plein: 29 september

Het is een blijvertje, dat halfjaarlijkse feest van heerlijke proeverijen en kleine aparte ondernemers in het centrum van Den Haag. Druk bezocht in mei haakt de derde editie op zondag 29 september aan bij de landelijke Week van de Smaak met het thema… Worst. Extra aandacht daarom voor ambachtelijke slagerijen, maar ook voor De Vegetarische Slager, die hun mooiste heerlijkheden presenteren. Natuurlijk blijft het daar niet bij: er zijn mobiele keukens met proeverijen en terrasjes en ook weer tal van activiteiten voor kinderen, zoals de aaibare geitjes van MooiMekkerland en de kunstzinnige knutselkraam van PatchWorkZ. Het Plein is bezaaid met kraampjes van jonge enthousiaste ondernemers met duurzame en innovatieve producten – en de toegang tot het festival is gratis.



Mooi Puur Festival: zondag 29 september 2013. Waar: Het Plein, Den Haag – op loopafstand van het Centraal Station, middenin het historische centrum. Van 11:00 tot 18:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.mooipuur.com.
Publicatiedatum: