Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontdek de nieuwe romige badcrèmes van Dr. Hauschka

In het najaar raken we als vanzelf meer naar binnen gekeerd. We gaan op zoek naar warmte en welbehagen. Wat is er dan prettiger dan een bad klaar te maken en weg te dromen in een wereld vol heerlijke geuren? Ga in het warme badwater op reis naar een sensuele wereld vol heerlijke geuren van Dr. Hauschka.

De nieuwe romige badcrèmes Rozen en Moor Lavendel, en de badoliën Amandel en Citroen Lemongrass van Dr. Hauschka verwennen je lichaam en geest. De geuren van deze nieuwe baden zijn geïnspireerd op de geurwereld van Dr. Hauschka's bodyoliën, bodymilks en douchecrèmes. Wie niet direct een fles van 100 ml wil kopen, kan de vier nieuwe badoliën uitproberen in een mooi verpakte introductieset met een flesje (10 ml) van elke geur. Naast de vier nieuwe baden blijft de klassieker Salie Bad ook verkrijgbaar.

Vanaf half september 2013 verkrijgbaar bij alle verkooppunten en bij Dr. Hauschka Therapeuten:

Vier nieuwe geuren en de klassieker: Salie Bad

Rozen – Stimuleert de geest
Giet deze romige badcrème in het stromende badwater en verander je badkamer in een rozentuin die in volle bloei staat. Rozenwater, etherische rozenolie en extracten van rozenblaadjes verrijken dit bloemenbad met de verrassende complexiteit van de roos. In dit bad voel je je de koning – of koningin – te rijk. Het verzorgende Rozen Bad is balsem voor de geest en is zowel ontspannend als opwekkend. Door de samenstelling van amandel- en avocado-olie wordt de huid zijdezacht.

Moor Lavendel – omhult en beschermt je
Na een zware dag helpt het kalmerende Moor Lavendel Bad je te ontspannen en je hoofd tot rust te laten komen. De samenstelling met extracten van lavendel, heide, paardenkastanje en heermoes heeft een bijzonder beschermende werking op je huid. Doe de badkamerdeur dicht en sluit de drukte van alledag letterlijk buiten.



Salie Bad – een onmisbare klassieker
Deze populaire klassieker onder de lichaamsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka blijft natuurlijk ook verkrijgbaar. Dankzij de zorgvuldige samenstelling van etherische oliën verwarmt deze badolie het lichaam en ben je beschermd tegen verkoudheid. Ideaal dus voor de koude wintermaanden. Tegelijkertijd is Salie Bad verfrissend na bijvoorbeeld het sporten en remt overmatig zweten.

Amandel – verwent je zintuigen
De geur van deze nieuwe hydraterende badolie nodigt je zintuigen uit voor een ontdekkingsreis naar de frisheid van de eerste amandelbloesem en de warme zoetheid van de amandelvrucht. De zachte en romige badolie wordt goudgeel als het zich vermengd met het warme water. Het bad geeft je een aangenaam gevoel van luxe.

Citroen Lemongrass – Stimuleert lichaam en geest
Een bad met het opwekkende Citroen Lemongrass Bad geeft je nieuwe energie en stimuleert je geest. De frisse geur van zongerijpte citroenen samen met het exotische citroengras geeft je een zorgeloos gevoel en nieuwe levenslust. Deze badolie bevat niet alleen zacht hydraterende zonnebloemolie, maar ook citroen en citroengras, die de huid verstevigen en activeren. Met het opwekkende Citroen Lemongrass Bad begin je vol vitaliteit aan een nieuwe dag of laad je 's avonds weer op voor een avondje uit.

Voor meer informatie: www.drhauschka.nl
Publicatiedatum: