Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ook iedereen uit de bio-branche is van harte welkom"

EkoPlaza Keienloop: 8 september

Tholen - EkoPlaza organiseert op zondag 8 september samen met De Keien atletiek in Uden een EkoPlaza Keienloop. "EkoPlaza daagt al haar medewerkers uit om hieraan deel te nemen. Ook iedereen uit de bio-branche is van harte welkom, ze hebben in de zomer mooi de gelegenheid om te trainen", vertelt Hans van Mierlo, coördinator marketing en communicatie.

Hij geeft aan dat het een loopfeest voor jong en oud is. Het programma is zeer gevarieerd. Zo staan er diverse wedstrijden op het programma, omlijst met volop sportief en muzikaal entertainment. Er wordt een 5, 10 en 15 kilometer trimloop gehouden, een 15 kilometer estafetteloop (ook voor bedrijven), een scholierenloop en een wandeltocht van 5 kilometer.De Business Run is echt de blikvanger van de Keienloop. Dit is een estafetteloop voor bedrijven- en vrienden/familieteams. Ieder team bestaat uit 3 lopers die elk een ronde voor hun rekening nemen.

Klik hier om de flyer te bekijken. Daarop staat meer informatie over het programma. Teams kunnen bestaan uit enkel mannen of vrouwen, maar mogen ook een mix vormen.

Kijk voor meer informatie op www.ekoplaza.nl en www.dekeienatletiek.nl.
Publicatiedatum: