Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
3 grote campagnemomenten per jaar

Formele start bio-promotiecampagne 'Biologisch, lekker natuurlijk'

Dienst Regelingen en Bionext hebben vandaag (18 juli) het contract getekend voor de meerjarige promotiecampagne 'Biologisch lekker natuurlijk'. Doel van de campagne is om een breed publiek te interesseren voor biologische voeding met informatie, activiteiten en aantrekkelijke aanbiedingen op de winkelvloer. De campagne gaat op donderdag 19 september van start met de eerste editie van de Bio10Daagse en loopt daarna door. Per jaar zal Bionext 3 grote campagnemomenten neerzetten:

  • Gezonde Start in januari
  • Lekker naar de Boer in juni
  • Bio10daagse in september


Bionext gaat de meerjarencampagne uitvoeren in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven (boeren, handel, merken, winkels, catering). Momenteel is Bionext volop bezig met de invulling van de Bio10daagse; de eerste sponsoren hebben zich al gemeld, waaronder een hoofdsponsor, en de verwachting is dat veel bedrijven zich zullen aansluiten. Ge├»nteresseerden kunnen contact opnemen via [email protected].

Het webadres www.biologischlekkernatuurlijk.nl verwijst voorlopig naar een pagina met informatie voor bedrijven; vanaf begin september zal de consumentenwebsite online staan.
Publicatiedatum: