Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede vestiging Bio Specialist geopend

Na het succes van hun eerste vestiging op de Rijnstraat 216 in Amsterdam, openden oprichters Dennis en André Theunissen afgelopen weekend de deuren van de tweede vestiging van de Bio Specialist op de Rozengracht in Amsterdam. De Bio Specialist verkoopt biologische en duurzame producten en wil mensen bewust maken van goed en eerlijk eten tegen een betaalbare prijs.

De winkel heeft eenzelfde interieur als de eerste vestiging, met een fijne en huiselijk sfeer. Men kan hier dagelijks vanaf 8:00 uur terecht voor al de biologische en duurzame boodschappen en het afhalen van maaltijden die ze zelf kunnen samenstellen.


De Bio Specialist

De Bio Specialist is het initiatief van Dennis en André Theunissen. De broers delen hun gezamenlijke passie voor ondernemen en biologische en duurzame producten en besloten daarom samen de Bio Specialist op te richten. De Bio Specialist staat voor biologische en duurzame producten. Elke dag worden door een chef in de keuken van de winkel verse biologische afhaalmaaltijden klaargemaakt. Zelfs kun je je eigen ovenschaal meenemen, waarin de chef maaltijden kan bereiden. Daarnaast biedt de Bio Specialist biologische euroknallers aan.Het brede assortiment aan producten is altijd biologisch en zoveel mogelijk dagvers. Al het brood wordt elke morgen vers gebakken en ligt vanaf 08:00 uur in de winkel. Tijdens de dagelijkse proeverijen in de winkel, kunnen klanten altijd producten uitproberen.

Missie

De Bio Specialist wil biologische en duurzame producten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom bieden zij hun eetwaren aan tegen een eerlijke en betaalbare prijs en onderscheiden zij zich van andere biologische winkels.Voor meer informatie: www.debiospecialist.nl
Publicatiedatum: