Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De kok staat de hele dag middenin de winkel te koken"

Nieuwe EkoPlaza in Utrecht trekt een jong publiek

Tholen - Vandaag (vrijdag 12 juli) is het een maand geleden dat de EkoPlaza aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht geopend is. Filiaalleider Berlinda van Schaik geeft aan dat de eerste maand erg goed bevallen is en dat alles volgens planning gaat. "Ook trekken we een leuk, jong publiek. Er komen voornamelijk dertigers in onze winkel."



In de berichtgeving rond de opening werd al benadrukt dat deze biologische supermarkt toonaangevend is voor de formuleontwikkeling die de keten doormaakt. Opvallend zijn de uitgebreide cosmetica-afdeling, de lunchroom en de traiteur. "De kok staat de hele dag lekker te koken. Ze maakt onder meer broodjes, salades en 's avonds warme gerechten klaar. Dit geeft echt een heel leuk effect, zo middenin de winkel. Ze speelt ook goed in op het weer met de gerechten en gebruikt veel producten die we over hebben. Hiermee bereiken we de doelgroep die voor convenienceproducten gaat." Ze vertelt dat de lunchroom nog wel extra promotie kan gebruiken. "Hier moeten de klanten nog wat aan wennen."



Berlinda stond de afgelopen drie jaar aan de leiding van de andere EkoPlaza-vestiging in Utrecht, aan de Twijnstraat. "Ik vind het erg leuk dat ik van begin af aan betrokken ben geweest bij de invulling van deze nieuwe winkel. Ik mocht me overal mee bemoeien en ideeën aandragen. Ook heb ik mijn eigen team kunnen vormen."



Ze kan inmiddels prima een vergelijking maken tussen de twee bio-supermarkten. "Hier hebben we echt te maken met een middag- en avondpiek. De zondag is ook een normale dag qua drukte. Dat merken de winkels in de hele straat. Daarnaast stellen de klanten hier veel meer gerichte vragen over onder meer voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica." Ze omschrijft de bio-supermarkt aan de Amsterdamsestraatweg als open en licht. Ook is de winkel een stuk groter dan de EkoPlaza aan de Twijnstraat (ongeveer dubbel zo groot).

Voor meer informatie:

Berlinda van Schaik
EkoPlaza Utrecht
Amsterdamsestraatweg 15
3513 AA Utrecht
030 7600990
amsterdamsestraatweg@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl