Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Streekmolen bezorgt nu ook in Amsterdam

De Streekmolen groeit hard en bezorgt sinds kort tweewekelijks kratten aan huis in Amsterdam met ambachtelijke, verse streekproducten uit de regio, direct van de boer. Smakelijk, vers en lokaal geproduceerd.

Duurzaam en biologisch

De Streekmolen krat is gevuld met duurzame en biologische streekproducten zoals vers fruit, verse groente, vlees/vis of een vegetarisch ingrediënt, ambachtelijk gebakken brood en extra ingrediënten zoals honing, kaas of sap. Daarnaast worden er voor elke krat bijpassende recepten gepubliceerd op de website. De Streekmolen is inmiddels actief in de regio's Utrecht, Amersfoort, 't Gooi en onlangs is Amsterdam erbij gekomen.

Streekproducten met een verhaal

"De Streekmolen groeit hard en we merken dat consumenten steeds meer interesse hebben in lokale, seizoensgebonden producten waarvan de herkomst direct is terug te leiden. We laten de Amsterdamse inwoners dan ook graag kennis maken met de Streekmolen krat die duurzame en biologische producten bevat afkomstig van boeren en tuinders uit de regio. De producten in de Streekmolen krat zijn duurzaam, diervriendelijk en zoveel mogelijk biologisch geteeld en geproduceerd. We gaan voor lokaal, vers en duurzaam en dat proef je", aldus Malcolm Burg, één van de oprichters van Streekmolen.Streekmolen proefkrat

Via de website kun je een proefkrat bestellen voor slechts 25 euro (normaal 29,50 euro). Tevens bieden wij abonnementen aan voor 1, 2 en 4 personen. De Streekmolen krat wordt tweewekelijks op donderdag en vrijdag bezorgd.

Voor meer informatie: www.streekmolen.nl 
Publicatiedatum: