Winnaars van kennisquiz over bio-dynamisch voedsel zijn bekend

Kerijn Willemse en zijn schoolklas van basisschool De Regenboog uit Eindhoven genieten van ijs met Demeter- keurmerk. Kerijn was één van de 10 winnaars van de quiz over bio-dynamische landbouw en kreeg ijs voor de hele klas.Kinderen tot 13 jaar konden bij de diverse schappen in de winkels informatie verzamelen over de voorwaarden waaronder bio-dynamische boeren het Demeter keurmerk kunnen verwerven. Deze promotieactie is samen met biologische groothandel Udea tot stand gekomen.

Naast schapinformatie bij de belangrijkste productgroepen met Demeter keurmerk waren er kortingsacties in de winkels en konden klanten via QR-codes naar filmpjes kijken op www.stichtingdemeter.nl.

In de actieperiode die liep van 5 tot en met 18 juni en waar in totaal 129 biologische speciaalzaken aan deelnamen, is de verkoop van producten met Demeter keurmerk volgens Udea flink toegenomen.

Eind september komen er nieuwe promo-acties in een groot aantal speciaalzaken met onder andere medewerking van topkok Pierre Wind.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingdemeter.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.