Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Divine Face Oil: nieuw van Pavèz

Nieuw van Pavèz is de Divine Face Oil. De werkstoffen in deze unieke gezichtsolie ondersteunen de huid bij het aanmaken van nieuwe cellen en het verwijderen van dode huidcellen. Littekens en pigmentvlekjes kunnen door deze cosmetische olie positief worden beïnvloed.

Bijzondere compositie

Pavèz Divine Face Oil is samengesteld uit een mix van 9 kostbare, werkzame ingrediënten zoals Teunisbloem, Geranium, Wierook, Kamille en Wilde Rozen. De biologische Geranium olie werkt vochtregulerend en heeft een helende werking bij een droge en gestreste huid. De Olibanum boswellia serrata (wierook) kalmeert en heelt een gestreste huid. Deze waardevolle olie maakt de huid glad, soepel en stralend.


Effectieve huidhersteller

De 100% natuurlijke gezichtsolie is een bijzonder effectieve huidhersteller, omdat deze olie uit 44% linolzuur en 35% alfa-linoleenzuur bestaat. De droge, oudere huid heeft vaak een tekort aan deze essentiële vetzuren. De Divine Face Oil vult de tekorten aan om het huidvocht en de elasticiteit te behouden.

Eerst proberen?

Bestel dan een 5 ml Mini voor slechts 3,95 euro inclusief gratis verzending! Bij uw volgende bestelling van 50 ml ontvangt u eenmalig weer 3,95 euro retour. U kunt eenvoudig online bestellen op www.pavez.nl.

Verkoopprijs:
Publicatiedatum: