Edwin Vinke doopt nieuwe roos van Rozenkwekerij de Bierkreek
Heel vaak kregen de medewerkers van Rozenkwekerij de Bierkreek de vraag welke roos nu geschikt is voor in de keuken. Natuurlijk zijn heel veel rozen geschikt om mee te koken. Smaak, geur, kleur bepalen de keuze van de chef. Zonder dat u dat misschien weet, zijn er al diverse rozen van ons op uw bord beland", vertelt Hans van Hage.
Edwin Vinke van Restaurant de Kromme Watergang struint namelijk geregeld de kweekvelden van de rozenkwekerij af. Afgelopen jaar hebben wij heel goed naar de selecties van Brad Jalbart gekeken. Daartussen zat één roos die er qua smaak en geur uitsprong. Edwin Vinke komt zaterdag om 16:00 uur de roos haar nieuwe naam geven. Met de doop van de roos luiden we tevens het culinaire 'Jaar van de Roos' in.
Kijk voor meer informatie op www.bierkreek.nl en
www.krommewatergang.nl.