Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Super- en Rawfoods van It's Amazing bij G&W Gezondheidswinkel

Gezondheid is hot. We zijn bewust met ons lichaam bezig. Gezonde voeding, veel bewegen en in balans komen is voor veel mensen een dagelijks ritueel. We vinden het steeds belangrijker om te weten wat we eten, zijn ons erg bewust van alles wat we tot ons nemen, van voeding tot medicijnen, en informeren onszelf uitvoerig via internet. Hierdoor heeft de consument vandaag de dag meer over voor natuurlijke en eerlijke producten. G&W Gezondheidswinkel speelt hier op in door de beste en nieuwste gezondheidsproducten in haar assortiment te voeren.



Tegenwoordig wordt voedsel industrieel verbouwd en geoogst, waardoor veel waardevolle stoffen verloren gaan. Hierdoor kan een tekort aan voedingsstoffen ontstaan, wat allerlei klachten kan veroorzaken. Het dagelijks innemen van een shake op basis van biologische groente en/of fruit, met daar aan toegevoegd super- en rawfoods kan deze tekorten op heffen. Gezond en Wel biedt de consument een compleet assortiment aan in Super en Rawfoods onder het merk It's Amazing. Of het nu gaat om natuurlijke haar- en huidverzorging of eerlijke voeding en voedingssupplementen, G&W heeft de producten én de kennis in huis. Dat hier behoefte aan is bij de consument, blijkt wel uit het feit dat in het afgelopen half jaar vier nieuwe G&W Gezondheidswinkels zijn geopend, in Beverwijk, Helmond, Aalsmeer en Zwijndrecht. Wat opvalt in de nieuwe winkels is dat ze overzichtelijk zijn door hun duidelijke routing en strakke nieuwe G&W schappenplan. De winkels hebben een natuurlijke en moderne uitstraling, maar behouden toch hun warmte. Aantrekkelijk voor zowel vrouwen als mannen, jong en oud.



Kijk voor meer informatie op www.gezondheidswinkel.nl.
Publicatiedatum: