Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 28 juni bijeenkomst in De Bilt

In welk biologisch onderzoek participeert u in 2014/2016?

Het biologisch bedrijfsleven komt op 28 juni bijeen om biologische onderzoeksprojecten voor 2014 te bespreken. Dankzij het amendement van SP-kamerlid 'van Gerven' heeft de staatssecretaris 5 miljoen euro per jaar (2013–2016) beschikbaar voor vraaggestuurd, biologisch onderzoek in het kader van het topsectorenbeleid.

Bionext is mede op verzoek van EZ in samenwerking met de ketengroepen, Biohuis, VBP en de onderzoekers van de Wageningen UR en Louis Bolk Instituut aan de slag gegaan om de onderzoekswensen in de biologische sector te inventariseren. Op basis hiervan hebben Wageningen UR en Louis Bolk Instituut in samenwerking met Bionext een concept biologisch onderzoeksprogramma voor 2014 opgesteld. Hierbij is uitgegaan van de wensen van de sector en de lange termijn visie van Bionext. Het doel van de bijeenkomst is de onderzoeksvoorstellen voor 2014 en verder concreet maken. Zonder eigen inbreng vanuit het bedrijfsleven geen onderzoek: bij het topsectorenonderzoek wordt 40 tot 50% van de kosten voor het onderzoek betaald door het bedrijfsleven. De vragen van het bedrijfsleven staan centraal. Dat is het vertrekpunt voor de uitwerking in onderzoeksprojecten.

Het bio-bedrijfsleven is van harte welkom bij de bijeenkomst.

Datum: Vrijdag 28 juni 2013, van 14:00 tot 18:00 uur
Locatie: Hotel De Biltsche Hoek | De Holle Bilt 1 | 3732 HM De Bilt
Inschrijven: Uiterlijk maandag 24 juni 2013 via een mailtje aan van.bree@bionext.nl

Bron: Bionext
 
Publicatiedatum: