Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Strofeestje, 22 juni: deelnemers en bezoekers welkom!

KleinsteSoepfabriek organiseert op zaterdag 22 juni een Strofeestje in Noordbroek (Groningen). Dit gebeurt in samenwerking met en op het terrein van Arkema Noordbroek (Korengarst 4, Noordbroek). "Iedereen is zaterdag van harte welkom op ons Strofeestje, als bezoeker of als deelnemer. Deelnemers kunnen zelfgemaakte producten verkopen, eten laten proeven, muziek laten horen en kunst laten ervaren", vertelt Michel Jansen van KleinsteSoepfabriek.

Er zijn al diverse deelnemers en activiteiten aangemeld. "Arkema staat er met een proeverij van eigen bereid biologisch rund- en varkenslvees en echte hamburgers. Ook is er een stro-bult om in te ravotten en organiseren ze rondleidingen. Wij van de KleinsteSoepfabriek zijn er met nieuwe samekn om te proeven, waaronder de Runfordsoep, de Thaise soepen, een kleine Indiase maaltijd en het vegastoofpotje."

Andere deelnemers zijn: Waddendelicatessen met verse aardbeien, nieuwe koelverse pasta's en pizza's en het waddenassortiment. Ook staat Camiel er met zijn pastasaus 'Camilio's'. Atelier Fonkel staat er met creatieve workshops (onder andere vilten). En Margreet Arkema toont haar van eigen biologische Blonde Aqcuitaine-leer gemaakte tassen.

"Dit alles zal verder aangevuld worden met mogelijke mystery guests!"

Deelnemers kunnen zich aanmelden via [email protected] of laat via facebook weten dat je mee wilt doen.

Het Strofeestje wordt gehouden tussen 10:00 en 16:00 uur. Presenterende deelnemers worden verzocht om tussen 8:00 en 8:30 uur aanwezig te zijn.

Thema's: ambacht, kwaliteit, thuisgemaakt, slowfood, slowart, bovengrondse boerenmarkt, niche en lekker!
Publicatiedatum: