Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Proef duurt tot en met september

Elke donderdag biologische markt in Zandvoort

Afgelopen donderdag 23 mei was de eerste biologische markt op het Raadhuisplein in Zandvoort. Tot en met september 2013 kunt u deze markt elke donderdag tussen 10:00 en 18:00 uur bezoeken.

Het aanbod varieert van biologisch brood, droogwaren, Spaanse producten, biologische zeepjes en andere natuurlijke producten. Het is een proef. Na afloop wordt door Zandvoortse ondernemers, de mensen van de markt, bezoekers en gemeenten bekeken of de markt blijft en zo ja in welke vorm.


Van links naar rechts: Wethouder Belinda Göransson, centrummanagers Gert van Kuijk en Ingrid Muller en mevrouw Hoorn van het biologische brood.


Ondernemend Zandvoort wilde graag, als aanvulling op het bestaande aanbod, een wekelijkse biologische markt in Zandvoort. Het is bekend dat er vraag is naar 100 procent biologische producten. Eerlijke producten die gemaakt zijn met respect voor de natuur. De centrummanagers Gert van Kuijk en Ingrid Muller hebben de Zandvoortse ondernemers gepolst en deze waren enthousiast. Omdat de markt de komende vier maanden elke donderdag is kunnen klanten uit Zandvoort en de regio hier rekening mee houden. Het is niet uitgesloten dat de biologische markt in de toekomst aansluiting gaat vinden bij de reguliere weekmarkt.
Publicatiedatum: