Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lunchroom, traiteur en cosmetica afdeling illustreren formuleontwikkeling EkoPlaza

EkoPlaza opent biologische lifestyle supermarkt in Utrecht

Vandaag (woensdag 12 juni) opent EkoPlaza aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht een biologische supermarkt die toonaangevend is voor de formuleontwikkeling die de keten doormaakt. Een lunchroom, traiteur en een uitgebreide cosmetica-afdeling zorgen ervoor dat een biologische levensstijl nog beter bereikbaar wordt. Deze zomer zal in hetzelfde pand ook de EkoPlaza Academie geopend worden, waar werknemers van de biologische supermarktketen worden bijgeschoold en opgeleid. Het is samen met de vestiging aan de Twijnstraat de tweede EkoPlaza supermarkt in de stad Utrecht.

Formulemanager Geert-Jan Smits: "De nieuwe vestiging laat zien hoe EkoPlaza haar formule continu blijft ontwikkelen om biologisch leven en eten voor iedereen bereikbaar en aangenaam te maken. Biologisch eten wordt voor veel mensen steeds meer onderdeel van hun levensstijl, dus wij passen ons concept hierop aan." Als voorbeeld noemt hij de traiteur met verse maaltijden en de lunchroom met zelfbediening. De groeiende vraag naar natuurlijke huidverzorging en cosmetica was de reden voor EkoPlaza om hier aanzienlijk meer ruimte en aandacht aan te besteden.


Groei

EkoPlaza opende de afgelopen jaren, tegen de stroom in, gemiddeld twee supermarkten per maand. Met de opening aan de Amsterdamsestraatweg heeft EkoPlaza inmiddels 63 vestigingen door heel Nederland. Dit jaar zullen er nog een aantal nieuwe vestigingen geopend worden.

Openingsactie

De biologische supermarkt, gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 15, zal van maandag tot en met zaterdag tot 20:00 uur, en op zondag tot 19:00 uur geopend zijn. Ter gelegenheid van de opening zal er in beide vestigingen in Utrecht van woensdag tot en met zaterdag 25% korting gelden op alle groenten en fruit.

EkoPlaza

De EkoPlaza-visie is samengevat in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking. Voor meer informatie over EkoPlaza, kijk op www.ekoplaza.nl.
Publicatiedatum: