Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In totaal 3.950 vakbezoekers voor BioWest en BioOst

Data BioMessen 2014 liggen vast

Na de succesvolle première van de nieuwe regionale beurzen in Duitsland, de BioWest en BioOst in april, zijn nu de data voor volgend jaar bekendgemaakt. Op 31 maart 2014 wordt de BioWest in Düsseldorf gehouden. Op 6 april 2014 volgt de BioOst in Berlijn. De BioNord zal op 14 september 2014 in Hannover plaatsvinden en de BioSüd op 28 september 2014 in Augsburg.

"We zijn blij met het enthousiasme voor het BioMessen-kwartet vanuit de biolgoisch branche en dus hebben we besloten om het concept voort te zetten", zegt Wolfram Müller, één van de organisatoren.



Wat bijdraagt tot dit succes zijn volgens hem de duidelijke criteria die aan de BioMessen verbonden zijn. "We bieden een betrouwbaar platform waarop gecertificeerde biologische voedingsmiddelen en natuurlijke cosmetica zicht aan de kwaliteitsgerichte biologische handel kan tonen." Deze duidelijke focus wordt ook weerspiegeld in de samenstelling van het publiek op de beurzen. Een totaal van 3.950 vakbezoekers bezochten de twee regionale beurzen BioWest en BioOst, waarvan 3.530 een directe relatie had met de handel. "Wij brengen de juiste mensen uit de productie en handel met elkaar in contact. Dit maakt een bezoek aan de BioMessen zeer effectief voor beide partijen."

Op 15 september zal de BioSüd in Augsburg plaatsvinden en op 6 oktober de BioNord in Hannover.
Publicatiedatum: