Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe internationale deeltijdopleiding op Warmonderhof

Warmonderhof biedt per september 2013 een nieuwe deeltijdopleiding aan: BD international, Biodynamic Farm Management. Deze tweejarige niveau 4 opleiding is speciaal voor mensen die al werkzaam zijn in de landbouw (met minimaal niveau 3), maar die hun kennis en vaardigheden willen verdiepen en niveau 4 willen behalen. De nieuwe opleiding op Warmonderhof is Europees geaccrediteerd. Deze verdieping kan een eventuele overstap mogelijk maken om een functie als bedrijfsleider te vervullen. Ook het contact met internationale collega's maakt deze cursus zeer interessant.



De opleiding Biodynamic Farm Management duurt twee jaar en wordt gegeven in 10 Engelstalige blokken van een week. Dit komt neer op een cursus van 5 weken per jaar op Warmonderhof, waar men dan ook overnacht. De opdrachten worden op het bedrijf uitgevoerd waar de deelnemers al werkzaam zijn. Tussen de blokken door het is mogelijk om via internet in contact te blijven met de docenten voor persoonlijke begeleiding. Inschrijving voor deze opleiding is nog mogelijk, kom voor meer informatie naar de meeloopdag op 20 juni of op www.warmonderhof.nl.
Publicatiedatum: