Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Sommige klanten begonnen zelfs spontaan te zingen"

Natuurwinkel Nieuwe Stijl in Ermelo viert feest

Tholen - Op zaterdag 18 mei is het exact één jaar geleden dat Natuurwinkel Nieuwe Stijl in Ermelo geopend is. Dit is sinds maandag 6 mei al volop gevierd en het feestje duurt nog voort tot aanstaande zaterdag 18 mei. "Het is groot feest in de winkel. Sommige klanten begonnen zelfs spontaan te zingen", vertelt ondernemer Bas Sengers.



De Natuurwinkel verhuisde vorig jaar naar de huidige locatie aan de Stationsstraat in Ermelo en werd meteen ingericht volgens de nieuwe stijl. Het runnen van een eigen winkel was tot vorig jaar helemaal nieuw voor Bas. Het begin was erg hectisch, maar het werk bevalt hem heel goed. "Ik ga elke dag met erg veel plezier naar mijn werk. Ik ken de meeste klanten nu al bij naam. En als ik ze nog niet ken stel ik me netjes even voor. Dit is echt ook de reden waarom ik aan deze klus begonnen bel. Ik vind het leuk om veel contact te hebben met de klanten."

Het 1-jarig bestaan van de winkel wordt met diverse speciale acties gevierd. "We hebben momenteel diverse euroknallers in de aanbieding. Dit zijn acht producten voor 1 euro. Het gaat hierbij om vijf verse en drie houdbare producten. Deze zijn werkelijk waar niet aan te slepen", licht Bas toe.



Afgelopen woensdag (15 mei) zijn de 'Pluk je voordeel dagen' van start gegaan. Klanten kunnen kortingstickers plakken van 10, 15, 20 en 25 procent. "Dankzij al deze aanbiedingen hebben we deze week al 15 tot 20 procent meer klanten getrokken dan in een normale week. Veel mensen besluiten nu om toch maar eens te komen kijken. We laten ook allerlei producten proeven in de winkel en er worden diverse productdemo's gehouden."

Voor meer informatie:

Bas Sengers
Natuurwinkel Ermelo
Stationsstraat 45a
3851 NB Ermelo
0341 550860
info@natuurwinkelermelo.nl
www.natuurwinkelermelo.nl