Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omzet Alnatura groeit weer met dubbele cijfers

In de eerste helft van het lopende boekjaar 2012/2013 heeft Alnatura dubbel groeicijfers genoteerd, de verkoop steeg namelijk met 13 procent. In dezelfde periode werden 150 nieuwe banen gecreëerd en het aantal medewerkers is tot 2000 toegenomen.

In het afgelopen fiscale jaar, dat eindigde op 30 september 2012, bereikte Alnatura een recordomzet van 516 miljoen euro. Dit betekende een stijging van 11 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Voor het lopende boekjaar wordt wederom een dubbelcijferige omzetgroei verwacht.



Alnatura is in januari begonnen met de uitbreiding van het bestaande distributiecentrum in Lorsch. Op een oppervlakte van 9000 vierkante meter wordt 's werelds grootste hoogbouwmagazijn van hout gebouwd. Er zal ruimte zjn voor meer dan 31.000 palletplaatsen op acht niveaus. Voor deze uitbreiding wordt 15 miljoen euro geïnvesteerd.



In de eerste helft van het fiscale jaar 2012/2013 zijn zes nieuwe Alnatura-winkels geopend. Momenteel zijn er 77 Alnatura-winkels in Duitsland te vinden. Vóór het eind van 2013 staan nog ten minste acht nieuwe openingen op de planning.
Publicatiedatum: