Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Karin Melzers Ökomarkt na 27 jaar gesloten

Een triest bericht in Bruck: Karin Melzers Ökomarkt in de Max-Planck-Straße heeft op zaterdag 27 april na 27 jaar haar deuren voorgoed gesloten. De winkel was bijna leeg tijdens de laatste dag dat de winkel open was. "Dank je wel dat je elke dag bij mij gewinkeld hebt", zegt de 58-jarige winkeleigenaresse zichtbaar ontroerd tegen een vaste klant. De vaste klanten betreuren de sluiting van de winkel waarin op 250 vierkante meter een breed scala aan voedingsmiddelen aangeboden werd.

"Ik heb vooral veel waardering voor de persoonlijke sfeer die binnen de winkel heerst", zegt Monika Weiß. "Ik ontmoette hier vrienden en werd met mijn eigen naam begroet." Monika verhuisde in 2007 naar Bruck en werd al snel vaste klant. "Ik betreur het zeer dat de winkel gesloten wordt. Hoewel er andere bio-supermarkten zijn met een vergelijkbaar assortiment is de sfeer hier echt uniek", zegt ze.



De reden voor sluiting is dat Karin haar droom wil gaan verwezelijken. Ze gaat vanaf augustus drie maanden als vrijwilliger in een 'Camphill-dorp' in Ierland wonen en werken voor kost en inwoning. "Ik ben nog nooit in het noorden geweest en wil graag mijn Engels bijspijkeren", zegt ze. En volgend jaar wil ze naar Sicilië.

Bron: Nordbayern.de
Publicatiedatum: