BelOrta informeert telers over omschakelen naar biologisch

Op maandag 29 april organiseerde veiling BelOrta (St-Katelijne-Waver, België) in samenwerking met 'Bio zoekt Boer' een info-avond voor haar leden rond het thema 'omschakelen naar bio'.

'Hoe speelt de Belgische grootdistributie en groothandel in op de toenemende vraag naar bio-producten, waar liggen de opportuniteiten, welke zijn de moeilijkheden en op welke manier kunnen de proefcentra de telers bijstaan die wensen om te schakelen', waren enkele thema's die aan bod kwamen.De telers kregen tenslotte de mogelijkheid om hun vragen te stellen aan een panel bestaande uit bio-telers, vertegenwoordigers uit de handel en de diverse proefcentra.

Met een hapje en een drankje werd deze succesvolle avond op een informele manier afgesloten.Telers die meer informatie wensen, kunnen hiervoor contact opnemen met Isabel De Blaiser. +32 (0)15/565 318 – isabel.deblaiser@belorta.be.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.