Bionext start tweejarige bio-promotiecampagne

Dit jaar start Bionext met een tweejarige promotiecampagne voor biologische voeding. Voor de campagne is een aanvraag ingediend bij de EU en deze is onlangs goedgekeurd. Het doel van de campagne is om de vraag naar biologische producten te stimuleren door activiteiten bij biologische boeren en de BioTiendaagse in supermarkten en speciaalzaken (19-28 september 2013). Ook wil Bionext ervoor zorgen dat het Europese keurmerk voor biologische producten meer bekendheid krijgt.

Op de website van het ministerie van Economische Zaken staat welke programma's door de EU zijn goedgekeurd voor de promotie van landbouwproducten. De promotiecampagne voor biologisch zal – net als bij de andere programma's - voor de helft worden gefinancierd door de Europese Unie. De andere helft komt voor rekening van de initiatiefnemende organisatie.

In de afgelopen weken heeft Bionext enkele bureaus geselecteerd die een rol zullen spelen bij de uitvoering van de campagne. Hierbij gaat het onder andere om communicatie, de inzet van media, monitoring en evaluatie. Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.