Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bionext start tweejarige bio-promotiecampagne

Dit jaar start Bionext met een tweejarige promotiecampagne voor biologische voeding. Voor de campagne is een aanvraag ingediend bij de EU en deze is onlangs goedgekeurd. Het doel van de campagne is om de vraag naar biologische producten te stimuleren door activiteiten bij biologische boeren en de BioTiendaagse in supermarkten en speciaalzaken (19-28 september 2013). Ook wil Bionext ervoor zorgen dat het Europese keurmerk voor biologische producten meer bekendheid krijgt.

Op de website van het ministerie van Economische Zaken staat welke programma's door de EU zijn goedgekeurd voor de promotie van landbouwproducten. De promotiecampagne voor biologisch zal – net als bij de andere programma's - voor de helft worden gefinancierd door de Europese Unie. De andere helft komt voor rekening van de initiatiefnemende organisatie.

In de afgelopen weken heeft Bionext enkele bureaus geselecteerd die een rol zullen spelen bij de uitvoering van de campagne. Hierbij gaat het onder andere om communicatie, de inzet van media, monitoring en evaluatie. Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.


Publicatiedatum: